Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Marc Jacobs, nu al in mijn top 3 voor f/w 2010

Door Tiany op 26.02.2010

Hoe kan een mens nu focussen als ze je nu al bombarderen met onwaarschijnlijk veel moois vanop de catwalks? Zoals ik al eerder zei, is het leven van een fashionista echt een sweet little torture en zeker als je je oog hebt laten vallen op zowat de ganse collectie fall/winter 2010 van Marc Jacobs. 

Mensen wat is die Marc Jacobs collectie weer schoon en ohh zo puur. Mooi en eenvoudige coupe, luxe materialen en een interessante roklengte...nl. net onder de knie. De topserie Mad Men heeft duidelijk voor wat inspiratie gezorgd en iets doet me vermoeden dat we nog meer jaren '60 pretty stylings zullen zien tijdens de komende shows. Bij Marc Jacobs was het alvast zeer geslaagd en wederom zet ik met mijn spaaractieplan weer in gang, uw bijdrage is bij deze van harte welkom ;o)

page loaded