Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Let it be winter, again!

Door Tiany op 26.02.2010

De Milan Fashion week is begonnen en na de D&G show weet ik eindelijk hoe het moet...winters warm en toch nog very fashionable heeft geen geheimen meer voor me en ohhh wat kijk ik nu al uit naar het overaanbod aan typische ski tricot pulls voorzien van de nodige sneeuwvlokjes en rendieren. En ok, ik zie me niet direct rond paraderen in een head to toe gebreide catsuit en inderdaad, die witte voile jurkjes tijdens de finale zijn er een beetje over, maar D&G doet het zeker wat mij betreft niet mis! Check de geweldige lange en korte gilets, de lovely dresses en de harige warme botjes...somebody get me those killer legs en klaar zijn we voor de winter van 2010! Ohh en ja, blijver is de geknoopte ceintuur, we've been doing that for ages ;o)

page loaded