Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

I want Louis. Louis Who?

Door Angelique op 23.02.2010

Awel, ik ben eigenlijk feitelijk helemaal zot van de Takashi Murakami collectie voor Louis Vuitton. Louis Vuitton zeg je? Yep, that's righdy. En het simpel hoor deze Cosmic Blossom collectie is gewoon fris, jong, dynamisch, happy, kleurrijk én very fashion kortom de Belmodo.tv style dus ;o)

LV3 LV4

Ik zou me nu niet opsmukken door de hele collectie in een keer aan te doen want de bubble gum ball-achtige LV-lijn omvat én een tassenlijn maar ook de nodige beach accessoires van t-shirts, sjaals, bikini's, bandana's, armbanden   tot schoenen. En inderdaad overdaad schaadt en ten tweede de prijzen zijn niet van de poes, het is en blijft Vuitton. Maar de vrolijke summer wannahaves zijn elk apart menige spaarbeurten wel waard. 

LV1 LV2
Model, ontwerpster én ex-liefje van de übercuty Mark Ronson (heeft iemand nog iets van Marky gehoord trouwens?), de 21-jarige it-girl Daisy Lowe is gezicht van de campagne. 

Deze nieuwe Louis Vuitton lijn zal verkrijgbaar zijn in alle LV boetieks vanaf donderdag 15 april. De prijzen voor de tassen variëren van €350 voor een pochette tussen €800 voor de kleinere tas tot €950 voor een grote Cosmic Blossom bag. Een LV armbandje is ook al goed hoor! ;o)

page loaded