Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Internationaal succes voor FFI

Door Angelique op 22.02.2010

Flanders Fashion Institute (FFI) blikt tevreden terug op haar eerste ‘Showroom Antwerp’ in New York. Deze Belgische mode organistatie wil in samen werking met Flanders House eigen talenten in de spotlights zetten en trok daarom vorige week tijdens de NY Fashion Week voor het eerst met 8 ontwerpers naar the city that never sleeps. Voorzitter Lorin Parys zegt: “We wilden New York laten zien dat de F in Fashion die van Flanders is. En dat lijkt te lukken. We evalueren nu en bekijken dan hoe we van onze aanwezigheid hier een vaste afspraak kunnen maken.”

FFI1

Zo'n Belgisch initiatief om ons land nog meer op de modekaart te zetten kunnen we alleen maar toejuichen! FFI is natuurlijk niet aan zijn proefstuk toe, sinds 2008 trekt het ook met succes richting Parijs. Benieuwd of nu ook Londen en Milaan zullen volgen.

De Belgische Diane von Furstenberg weet als geen ander hoe je als Belgisch label op de Amerikaanse markt moet boomen. En kwam uiteraard graag langs in Antwerp Shoowroom om het belang van de Belgische mode op de Amerikaanse markt te benadrukken. “Ik had zeer hoge verwachtingen van deze Showroom Antwerp en ik ben verheugd te zien dat deze bevestigd zijn. De collecties van de ontwerpers zijn kwalitatief heel sterk en verdienen absoluut een kans op de Amerikaanse markt” voegde von Furstenberg toe.

dianevonfurstenberg De Belgische Diane von Furtsenberg, grote en graag gezien gaste in Showroom Antwerp NY 

FFI2
Tevreden gezichten van onze Belgische talenten

Congrats aan Anke Loh, Anna Heylen, Idriz Jossa, Lenny Leleu, Marc-Phillipe Coudeyre, Peter Ceursters en Stephan Schneider. En en plus een erg mooi artikel op 's werelds belangrijkste online fashion magazine style.com, dat check je hier. Super! 

page loaded