Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

New Look it-girl

Door Angelique op 18.02.2010

Taylor Momsen is dé nieuwe IT-girl en dat heeft New Look goed gezien. De jonge actrice volgt dan ook fashionista's als Agnyness Deyn, Pixie Geldof en Alexa Chung op als gezicht van de New Look campagne. 

Deze 16-jarige überfashionista afkomstig uit Missouri (VS) is wereldwijd heel erg hot en op dit moment bekend voor haar rol als 'Jenny Humphrey' in de topserie Gossip Girl. Met haar glansrol en haar gothic, rock chic stijl is ze dan ook een echt stijlicoon. Taylor is ook singer/songwriter in haar eigen band 'The pretty reckless'. Dit alles maakt van Momsen de perfecte match voor New Look natuurlijk.

De New Look zomercollectie is op en top rock'n roll met een typische Taylor touch : sexy en in your face én vanaf nu te koop online en in de winkels. We like! Do you? 

newlook_taylormomsen1 newlook_taylormomsen4 newlook_taylormomsen3 newlook_taylormomsen5

page loaded