Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Peep-toe shoes en mini skirts below zero graden celsius

Door Tiany op 17.02.2010

Terwijl de New York Fashion Week op volle toeren draait en de temperatuur zwaar below zero zakt...heeft de modale mode journalist maar moeite om zich warm te houden. De sterren daarentegen dartelen vrolijk rond in peep toe schoentjes, zonder kousen en in ultra korte jurkjes....beats me hoe ze dat doen, maar feit is dat ik dat ook wil kunnen...ik heb het gehad met al die lange onderbroeken en wollige, warme moonboots en co!   

cold-nyfw-01 cold-nyfw-02

SJP in peep-toes jawel!

cold-nyfw-03 cold-nyfw-04

Stylish en lekker stylish warm to the right

cold-nyfw-05  dit zou eerder mijn stijl zijn...

cold-nyfw-06

de dames van BH 90210.....hellooooooooo, it is freezing cold!

page loaded