Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blogster Big Beauty ontwerpt voor La Redoute

Door Michael op 11.02.2010

IMG_1440.JPG IMG00548-20091203-1432
IMG00549-20091203-1432 IMG_1439.JPG

Ze zit goed in haar vel, letterlijk en figuurlijk dan nog. De Franse modeblogster Big Beauty aka Stéphanie Zwicky mocht voor het postorderbedrijf La Redoute immers een eigen collectie ontwerpen. Door haar flair en uitstraling mocht de Parisienne een collectie ontwerpen voor La Redoute's lijn Taillisime, bedoelt voor zwaardere vrouwen. De slogan van Big Beauty luidt dan ook " Le Style n'est pas une taille mais une attitude".

De blogster ontwierp met een stylistenteam een 10-tal kledingstukken, o.a. een lange voilejurk, een sexy tuniek met haar eigen portret op,een jurk met marinemotief en een zomerse jeansbermuda. De maten gaan van maat 42 tot maat 50. Alles voor jonge, ronde vrouwen die hun garderobe willen aanvullen met een vrolijke fashion accent. De collectie is verkrijgbaar vanaf maart 2010. 

Wil je meer weten over le blog de Big Beauty, klik dan hier!

Foto's van de collectie zijn er voorlopig nog niet, maar een video van de fotoshoot wel al. Geniet mee van een dame met héél wat fashion attitude!

page loaded