Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Rachel Zoe Project

Door Michael op 10.02.2010

the-rachel-zoe-project-cast rachel-zoe-project-13
rachel-zoe-project4 rachel-zoe-talks_2465

Sinds enkele dagen ben ik geobsedeerd door het tv-programma The Rachel Zoe Project. De Amerikaanse tv-serie gaat over Rachel Zoe, één van Amerika's beste en meest gevraagde stylistes. Voorlopig wordt het niet uitgezonden op een Vlaamse zender dat ik weet. Maar je kan wel al héél wat afleveringen via Youtube bekijken. Een aanrader als je het mij vraagt ...

Ondertussen kan je in de VS al het 2de seizoen bekijken. Uit het eerste seizoen kan je hieronder mee genieten van een aflevering uit seizoen 1 nl. Dressless For The Golden Globes ... kwestie van het awards season verder te zetten! 

Enjoy!

page loaded