Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Les Petites Pestes

Door Tiany op 03.02.2010

Oh yeah baby, ons klein Belgiëlandje is een très fashionabele blog rijker en die vind je vanaf nu steevast terug in onze lijst van Top Sites! www.lespetitespestes.com is de fashion baby van BFF Babs & Steph (aka mini). Deze very lovely & op en top girly blog heeft als zeer smaakvolle inhoud; een verzameling aan mooie pics, beelden van goodies die we allemaal ook willen hebben, some art & music, een fijne selectie aan places the ladies love to shop & eat at en heel veel cupcakes...kortom het is everything a Belmodo.tv lover wishes to have on the net! Laat deze blog ook een inspiratie zijn voor de Belgische ladies to follow, want de sfeer en foto's die de dames steeds weten te selecteren zijn very very pretty. Les Petites Pestes schrijven in het Engels en waarom ook niet, it's catchy, witty en sounds nice in my ears....

les-petites-05

les-petites-02 les-petites-03

les-petites-04 les-petite-01

page loaded