Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

quote of the day, fashion dilemma & de vogelnest op mijn hoofd

Door Tiany op 30.01.2010

Bijna was ik vergeten dat ik elke week wil proberen te eindigen met een beetje wijsheid. En ohh ja, de narcist in me is even aan een winterslaapje toe maar komt weldra weer terug met haar verzameling outfits....heb inmiddels namelijk toch weer het nodige bij elkaar geshopt en voel me bijna klaar om het met jullie te delen....

en bij deze ook nog hulp gevraagd, want ik zit met een fashion dilemma: should I go for the shoe right or left?

44188460QE_ma1 44188462JO_ma1

In de meantime dus, something you should know en de vogelnest looks van mijn nowadays kapsel.  

impossible

vogelnest-02 vogelnest-01

mijn fotografisch talent is blijkbaar ook in zijn winterslaap, gezien mijn vogelnest alles behalve visible is, best raar gezien het ding echt op mijn hoofd zat! En voila ook een beeld van een winter me en mini-me...beiden met warme Sorel voetjes, want mijn Louboutins schijnen niet helemaal snow proof te zijn!

page loaded