Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bread & Butter impressions

Door Patricia op 29.01.2010

Vorige week nam ik een welverdiende studybreak en trok naar Bread & Butter in Berlijn. De modebeurs die eerder ook al in mijn favoriete Europese stad -Barcelona- werd gehouden, was absoluut de moeite waard. De tradeshow vond plaats in Tempelhof, de luchthaven die ten tijde van het Derde Rijk werd ontworpen door Ernst Sagebiel. Nu kan er veel gezegd worden over de horror van het Nazisme, maar slechte architectuur was er géén kenmerk van. Op het moment van de bouw was de luchthaven het grootste gebouw van de wereld en nu nog staat het bekend als "de moeder van alle luchthavens" (omdat wereldberoemd architect Norman Foster er op deze manier naar verwees). Tempelhof werd in 2008 gesloten, wat jammer is, maar het kan nu wel gebruikt worden voor evenementen als Bread & Butter. En daar ben ik dan weer niet rouwig om! 

tempelhof

Een dikke pluim voor de organisatie en de prachtige vormgeving. Het enige negatieve punt is dat de organisatie in het vervolg wat meer taxi's mag bellen.  Drie kwartier(!) staan aanschuiven bij -6°C, om dan aan te komen op de luchthaven waar er een 40-tal taxi's staan te niksen, is niet mijn idee van fun.

Voor de volledige lijst van brands verwijs ik jullie door naar de prachtige B&B-website en ikzelf nam ook wat sfeerbeeldjes, die ik jullie uiteraard niet wil onthouden!

Belmodo1

Belmodo2
Motivate!

B_B-_HOME
Gepikt van de B&B-website: this is what it looks like when it opens!

Belm4
De stand van Freesoul

belm3
Denim Base

Belm12
Adidas

belm13
Replay

Belm6 Belm5
Nice atmosphere+ cute coat

Belm11
Welcome to the Sin Saloon a.k.a. the restaurant...

belm8
in Saloon-style!
Belm9

Belm10
Inclusief halve liters cola en kartonnen cactussen!

page loaded