Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belgen op Modefabriek

Door Angelique op 29.01.2010

Inderdaad de fashion bizzzzz is op volle toeren aan het draaien. De traditionele Fashion Weeks in Parijs, New York, Milaan en Londen komen er weer aan maar ook andere fashion minded steden doen volop inspanningen om de mode alle aandacht te geven. Afgelopen weekend opende Amsterdam voor de 28ste keer de deuren van zijn Modefabriek. En jawel deze keer ook heel wat Belgische merken in de spotlights dankzij de collega's van Label.

Modefabriek_label

Onder de noemer “Belgium presents, curated by Label” trokken een aantal bekende namen, zoals Walter van Beirendonck Dirk van Saene, La Fille d'O maar ook opkomende talenten zoals Lenny Leleu de grens over.

Een erg fijn initiatief wat ons betreft. Je leest trouwens hier het complete Label verslag.

page loaded