Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

No high heels alert

Door Tiany op 27.01.2010

Nooit gedacht dat de high heels het statuut zouden bereiken van "not that very fashionable", maar als zelfs La Posh haar torenhoge stiletto's inruilt voor een fraai paar ballerina's....dan mag je spreken van een revolutie van het no heels schoeisel. En fashionista zoals we zijn zetten we dan maar even onze Louboutin wanna-be's aan de kant! Blijkt nu ook dat niet alleen de voetkussentjes van lady Victoria in staking zijn, ook de "Voguettes" -met Carine Roitfeld als bekende ambassadrice- werden onlangs gespot op de allerplatste schoentjes ever.... The Fashion World has gone wild en wij vinden die grillen weer geweldig geslaagd!

no-high-heel-01

no-high-heel-02

page loaded