Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Natalia Vodianova voor Etam de S/S 2010 collectie

Door Tiany op 27.01.2010

We adore Natalia Vodianova. Niet alleen omdat ze zo prachtig mooi is, maar ook om haar sympathie en haar "rags to riches" verhaal doet iedereen wel een beetje dromen (geloof het of niet, deze schone Russische deerne was ooit een straatarme groenten verkoopster). 

De collectie van Natalia voor Etam is weer om van te smullen. Denk aan poederroze tinten, okergeel, wit, rood en zwart. Veel kant en satijnen stofjes, onschuldige maar toch very sexy broekjes, bustiers en bh's, bloemenprints en een boudoir gevoel dat op een of andere manier ook een beetje Slavish aandoet zoals Natalia herself. Ook een retro glamour thema en de nodige marine streepjes werden ons op beeldige bodies voorgeschoteld...kortom I want it all, de benen inclusief!

Ohh en Lady Vodianova, ik ben helemaal weg van je ohh zo schattig konijnen tasje...dat is pas mode met een knipoog, zoals ik het zo graag heb!   

etam-2010-01 etam-2010-02

page loaded