Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Word het gezicht van Benetton

Door Angelique op 26.01.2010

United Colors of Benetton is wereldwijd op zoek naar nieuwe gezichten. Het Italiaanse merk brengt al jaren mode, jongeren en verschillende culturen samen. Onder de noemer 'It’s My Time', wordt iedereen uitgenodigd om deel te nemen aan een wereldwijde casting via  www.benetton.com

mytime_benetton

Vanaf maandag 8 februari start Benetton een zoektocht naar nieuwe gezichten voor de reclamecampagne voor de winter 2011. Heb je een persoonlijke stijl, ben je zot van mode én is filmpjes en foto’s uploaden jouw ding dan is deelnemen easyyyyy ;o)

Een jury zal 20 winnaars van over de hele wereld uitkiezen die naar New York worden gevlogen voor hun fotoshoot!
Daar zullen zij poseren voor de beroemde Engelse fotograaf Josh Olins, die de opdracht heeft gekregen om de reclamecampagne voor United Colors of Benetton herfst-winter 2010-2011 te maken. Als je het ons vraagt een topervaring! Komaan, gewoon meedoen, 't zou toch super zijn dat ook België vertegenwoordigd is op de campagne van Benetton! 

Vanaf vandaag vind je alle info op de Benetton site. Hou ons op de hoogte als je meedoet hé!

page loaded