Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Watch Natalia Vodianova for Etam: LIVE!

Door Lies op 23.01.2010

Het Russische topmodel Natalia Vodianova heeft alweer haar derde collectie voor Etam Lingerie ontworpen en die kan je live en in avant-première zien, aanstaande maandag, 25 januari. Gewoon surfen naar www.defile-etam.com en voor je het weet waan je je front row, zo ergens tussen Anna Wintour en Kanye West ofzo....

De show vindt plaats in het prestigieuze Ritz hotel in Parijs, alwaar mijn lieve collega Amélie (ze verzorgt de persrelaties voor Etam Lingerie in België) na de show en haar babbeltjes met Natalia en co, zich te slapen zal leggen. Dat heeft ze deze week maar een paar keer langs haar neus weg gezegd, en ik ben helemaal NIET jaloers! Ik zal dus maandagavond vanaf 21 uur gewoon achter mijn pc zitten, misschien met een voodoo doll bij de hand...

1

Een beeld uit de vorige collectie. Great catsuit!

page loaded