Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Creatief met Chanel

Door Tiany op 23.01.2010

Vermits we niet allemaal beschikken over een goed geladen Tante Visa of een schatkist met gouden munten (check Pippi Langkous).  Maar wel ambities hebben om veel -heel veel- Chanel te dragen, moeten we maar inventief zijn. Don't fight the system, is mijn motto en ga gewoon op zoek naar fashionabele oplossingen. En daarmee bedoelen we niet dat je "neppers" in huis moet halen, want dat is wel degelijk not done. Ga dus gewoon lekker zelf aan de slag en zorg voor je eigen DIY Chanel.  Check deze exemplaren: ontzettend origineel, grappig en zeer exclusief zijn. Wat wil je dus nog meer?

Voor wie deze week niet weet wat doen, bij deze wat inspiratie.

chanel-tasje-02

chanel_tasje

page loaded