Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

La Fille d’O pop-up

Door Angelique op 21.01.2010

Ik vroeg me afgelopen weekend echt af hoe het nog zou zijn met Murielle Scherre. Muriel'O, zo noemde ik de Gentse lingeriemadam toen we 3 jaar geleden samen het JIM-programma Sexy Summer gemaakt hebben. Goed gelachen, jep dat hebben we ;o). Lang time no see, dacht ik bij mezelf, én jepla hier is ze!

lafilledo_antwerp

La Fille d'O opent volgende maand een pop-up store in Antwerpen bij Expozone Transit. In deze multidisciplinaire expositie- en performanceruimte kan je zowel de lingerie, bikini's als de La Fille d'O schoenen shoppen.

Zoals Murielle het zelf zegt: "first come first served, meow*!"

En vollenbak meowen dat doe je vanaf donderdag 18 februari tot en met zondag 21 februari tussen 12:00 en 18:00.

La Fille d'O pop-up shop
Expozone Transit
De Coninckplein 21 
2060 Antwerpen

page loaded