Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

First Look: Kate Moss for Longchamp

Door Tiany op 21.01.2010

The internet mallemolen, staat er vol van. En ja, normaal gezien zijn we strafbaar voor het reeds prijsgeven van de Longchamp by Kate Moss collectie, maar hey...we zijn ook die-hard fashionista's en bovendien staat het gewoon al in de pers! Daarom, ook al verstaan we geen knijt meer van de Russische Elle, hebben we ze toch maar in huis gehaald. Omdat er al een preview instaat van de befaamde "sjakosj". Ook Vogue Paris(gelukkig wat verstaanbaarder) brengt een interview met de lady. Deze must-have tas verschijnt op 11 februari in de winkels: je bent bij deze gewaarschuwd.  

kate-tas-04 kate-tas-02

kate-tas-03

Ohh en ja, just for the record. La Moss schijnt verloofd te zijn met haar mister Jamie Hince. Wij zijn errgggg benieuwd naar haar "Harry Winston".

page loaded