Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

TV tip: Vor der Show

Door Patricia op 19.01.2010

Arte kroop achter de schermen bij Fendi, Gaultier, Proenza Schouler en Sonia Rykiel om er net voor aanvang van de runway shows het geweld backstage vast te leggen. Dit mondde uit in een vierdelige documentaire die momenteel op Arte vertoond wordt. Het eerste deel, over Fendi, was jammer genoeg al op ons kleine scherm te zien afgelopen donderdag, maar niet getreurd, Arte is zo lief om zeven dagen na de vertoning op de televisie deze beelden online te zwieren. Aan de eerste knipsels uit de documentaire te oordelen, heeft documentairemaker Loïc Prigent goed zijn best gedaan. Het is Arte-gewijs in het Frans-Duits te doen, ook weer een reden om je talenkennis wat bij te schaven dus. Ik sta alvast te popelen!

De andere teasers en meer info over de vierdelige documentaire "Vor der Show" vind je op de website van Arte. De uitzendingen zullen zeven dagen later hier te bekijken zijn.

page loaded