Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

2010 in a nutshell

Door Tiany op 19.01.2010

Omdat we helemaal weg zijn van korte lijstjes die ons in no time laten weten wat wel of niet horen te doen , bezorgen we jou bij deze een 2010 in een klein schattig en zeer modieus notendopje. Va va voooooom 

Het Betere Vlechtwerk

nutshell-01

Gezien op de shows van McQueen, Miu Miu, Missoni & so many more! Deze trend was al eerder te bespeuren op belmodo.tv en voor de iets minder ervaren vlechtsters check onze vlecht how to voor dummies

Baby makes this Blue Jeans Rock!

nutshell-03

Vermoedelijk zal jeans nooit uit het modebeeld verdwijnen en thank God dachten heel wat designers er ook zo over. Als we Dolce & Gabanna, Stella McCartney, Chloé en Jean Paul Gaultier mogen geloven, dan is een head tot toe jeanslook helemaal hot en eerlijk gezegd kan ik niet wachten tot het wat warmer wordt om in jeans mania de straat op te gaan!

Wedges to go

nutshell-05

Ok, weliswaar moet je er eerst een cursus voor volgen om over onze "kinderkopkes" gracieus te leren lopen, maar toegeven dat sleehakken echt wel voor slankere beentjes kunnen zorgen en daarom ook krijgen ze volledig "groen" licht van ons.

La La La...Lady Gaga!

nutshell-06

Ze was all over the place in 2009 en ze is zodanig aanwezig, dat het niet anders kan dat we ook in 2010 met haar moeten leven! En ja, na the Gaga overload, moet ik toegeven dat ik een zekere vorm van sympathie begin te voelen voor haar wel zeer experimentele stijl en over the top outfits. Mijn fashion icon zal ze never ever worden, maar afgezien daarvan mag haar "presence" dit jaar niet ontkennen....arghhhh!

Ohhh Jersey Basics

nutshell-02

Wie, ohh wie kan er een zomer overleven zonder een heerlijk zittend katoenen jersey topje, jurkje, t-shirt of what eva in jersey? Wel, ikke niet en ongetwijfeld ben ik niet alleen en daarom hoort jersey ook absoluut in dit lijstje.

page loaded