Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

NEW: Graanmarkt 13

Door Michael op 18.01.2010

Picture-1_large   Picture-3_large

Binnenkort opent in Antwerpen het project Graanmarkt 13 zijn deuren. Een symbolische datum is dus nodig en daarom viel de keuze op zaterdag 13 februari 2010 ( gelukkig geen vrijdag de 13de grin). Graanmarkt 13 is een heus project want achter het huisnummer gaat niet alleen een winkel schuil, maar ook een restaurant en een galerij. Elke verdieping brengt z'n eigen verhaal: beneden is er plek om te dineren en voor een heerlijke kop koffie, op de gelijkvloersverdieping kan je shoppen en een étage hoger is er voldoende ruimte voor party & expo.

Picture-5_large

Bedenkers van het nieuwste Graanmarkt-project zijn Ilse Cornelissens en Tim Van Geloven. Zij willen een plek creëren waar het aangenaam vertoeven is, net als een droom die uitkomt. BINGO want Graanmarkt 13 brengt alles onder 1 dak wat je hartje echt nodig heeft. Graanmarkt 13 is ook een voorbeeld van teamwork met o.a. Base Design voor het huisstijl, Bob Verhelst voor de art direction, Seppe Nobels voor de keuken en Vincent van Duysen voor de architectuur brengt het de talenten samen van heel wat young creatives. 

" Welke merken kunnen we er kopen?", hoor ik je al denken ... wel ladies kunnen er terecht voor Isabel Marrant, Golden Goose, Isabelle Baines, Levi's, Lutz, Monique van Heist, Sandrina Fasoli, Alexander Wang en Cum for Breakfast. De juwelenlade ligt vol met glitters van o.  a. Bibi van der Velden, Kilian Schindler, Rowan Mersh en Martine Viergever. Verder nog veel lekkers met heel wat beauty artikelen, classy meubeltjes en coole designobjecten. De mannen kunnen er ook terecht. Een must-visite als je het mij vraagt!

Voor de culinaire lekkerbekken is er natuurlijk het restaurant Graanmarkt 13. De leiding van het restaurant staat onder Seppe Nobels. Nobels is in 2005 uitgeroepen tot 'beste juniorchef van België'. Hij werkte ook voor sterrenchef Wout Bru. De kaart zal hoogstaande producten aanbieden tegen democratische prijzen. Een gastronomische keuken met invloeden uit Frankrijk, Italië & Japan. Zodra belmodo.tv deze hotspot bezocht heeft, krijg je alle informatie van op de eerste rij!

Voor de trendsetters onder jullie: Graanmarkt 13 is open voor het grote publiek vanaf maandag 15 februari 2010!

Graanmarkt 13
2000 Antwerpen
03/337.79.91
www.graanmarkt13.be

page loaded