Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashion @ the Golden Globes 2010

Door Michael op 18.01.2010

Afgelopen weekend zijn de Golden Globes 2010 uitgereikt in Los Angeles. Place of all the action was het Beverly Hilton, waar ik als lucky bastard vorig jaar mocht verblijven. De Golden Globe awards zijn een perfecte graadmeter voor de Oscars die in maart worden gehouden. Grote winnaar was de film Avatar, die kreeg 2 belangrijke prijzen toegewezen nl. Beste Film en Beste Regisseur (James Cameron). Beste acteur werd Jeff Bridges voor zijn rol in Crazy Heart, Beste Actrice ging naar Sandra Bullock voor haar rol in de film The Blind Side. Verder werden Robert Downey Junior en Meryl Streep uitgeroepen tot beste acteur en beste actrice in de categorie 'comedy & musical'. De award voor Beste Buitenlandse Film ging naar Das weisse Band van Michael Haneke. Up kreeg de bekroning voor Beste Animatiefilm en Beste Soundtrack.

Niet alleen de winnaars kregen alle ogen op hun gericht, maar ook alle schoonheden die de rode loper op mochten. Naar goede gewoonte gaven de Hollywoodsterren het beste van zichzelf on the red carpet. Het moet wel gezegd worden dat de paraplu het meest gebruikte accessoire van de avond was ... dankzij de regen natuurlijk. Belmodo.tv verzamelt voor jou graag de mooiste verschijningen!

011710-julianne-moore-200 011710-jennifer-aniston-200
011710-jane-krakowski-200 011710-chloe-sevigny-200
A Single Man genomineerde Julianne Moore liep de rode loper op in een zijden Balenciaga jurk & wat lekkers uit de Bulgari juwelenkoffer. Actrice Jennifer Aniston trok alle aandacht met een zeer hoge split in haar zwarte Valentino jurk. Jane Krakowski, die we allemaal ongetwijfeld kennen van Ally McBeal & 30 Rock, ging voor een one-shoulder dress van J.Mendel, Kimberly MacDonald juwelen en Louboutin sandaaltjes. Big Love-actrice Chloë Sevigny ging dan weer voor een strapless lila kleed van Valentino, een clutch van Roger Vivier en juwelen van Stephen Russell.

011710-toni-collette-200 011710-Tina-Fey-200
Actrice Toni Collette ging voor pure oude Hollywood glam met een volledige keuze voor Elie Saab. Mediazwaargewicht & actrice Tina Fey koos dan weer voor nostalgie met een leuke jurk van Zac Posen. De schoenen zijn van Louboutin.

011710-maggie-gyllenhaal-200 011710-jennifer-garner-200b
011710-Ginnifer-Goodwin-200 011710-julia-roberts-200
Maggie Gyllenhaal betoverde alle camera's met een perzikkleurig kleed van RM Roland Mouret & Bulgari oorbellen. Ook Bulgari trouwens bij Jennifer Garner die straalde in een zandkleurige Versace. De andere Big Love-actrice Ginnifer Goodwin kwam kortgerokt voor de dag in een blauw kleedje van Vionnet en pumps van Brian Atwood. Megaster Julia Roberts hield het sober met een vintage jurk van YSL, clutch van Louboutin en pumps van Lanvin. Oohja de ketting is van Van Cleef & Arpels en is 18 karaat geelgoud bezet met 29 diamanten en edelstenen.

011710-cameron-diaz-200 011710-kate-hudson-200
011710-drew-barrymore-200 011710-sandra-bullock-200b
Cameron Diaz koos voor een rode jurk van Alexander McQueen, spijtig van de lelijke paraplu wink Kate Hudson doet haar lijntje alle eer aan in een kleed van Marchesa. Drew Barrymore ging ultramodern in een creatie van Atelier Versace en Jimmy Choo sandaaltjes. Sandra Bullock koos een strapless jurk in violet van Bottega Veneta.

011710-Ford-300 011710-heidi-klum-300
Koppeltjes in overvloed op de rode loper. Harrison Ford & Calista Flockheart o.a. Flockheart droeg Alberta Ferretti en Ford ging voor Giorgio Armani. Ander sterrenkoppel was Heidi Klum en hubby Seal. Seal hield het sober, terwijl Heidi straalde in haar Roberto Cavalli jurk. 

Voilà, op naar de Grammy's op zondag 31 januari 2010! 

page loaded