Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cristiano Ronaldo showt Emporio Armani

Door Michael op 18.01.2010

6a00d8341c730253ef0120a7d26662970b-450wi1 Christiano3
Christiano2 Christiano1

Intensief gedachtenwerk bij Emporio Armani heeft er voor gezorgd dat het plekje van David Beckham in de advertentiecampagne ingenomen werd door stervoetballer Cristiano Ronaldo. Maar al die dingen wist je eigenlijk al, het belangrijkste nieuws nu is, ... dat de allereerste beelden van de nieuwe campagne vrijgegeven zijn. Emporio Armani starring Cristiano Ronaldo.

De campagne zal wereldwijd te zien zijn in verschillende modebladen, gevolgd door een hele resem billboards in New York, Tokio, Rome, Parijs, Londen en Los Angeles. De foto's werden in Madrid gemaakt door fotograven Mert Alas en Marcus Piggott. 

Armani himself is ondersteboven van het resultaat: "Cristiano is het levende voorbeeld van een perfect uitziende atleet. Voor mij is hij dé man die jeugdigheid en seksualiteit uitstraalt. Het is vooral door zijn energie dat ik hem gekozen heb als gezicht van Armani Jeans en Emporio Armani Underwear." 

page loaded