Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Longchamp handbags by Kate Moss

Door Michael op 17.01.2010

Longchamp_1000x800 moss_longchamp_lead_narrowweb__300x419_0
kate-moss-longchamp-blue kate-moss-longchamp

Kate Moss is al jaren het gezicht van Longchamps en zal voortaan ook in de ontwerpersstoel plaatsnemen. La Moss heeft een tassencollectie voor het label ontworpen en kreeg daarbij hulp van Longchamp creatief directeur Sophie Delafontaine. 

Kate zou een contract getekend hebben waarin staat dat ze 2 collecties per jaar moet leveren. Hoelang het contract zelf loopt is niet bekend. Na een collectie voor Topshop, wil Moss dus hoger scoren.

Over de collectie voor Longchamp is nog geen verdere informatie vrijgegeven. Vanaf donderdag 11 februari 2010 mag je Kate Moss for Longchamp in de boetieks verwachten! Zodra we meer foto's hebben, brengt belmodo.tv je meteen op de hoogte!

page loaded