Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dress like a King…of Leon

Door Lies op 16.01.2010

1

Ook al begin ik een leeftijd te bereiken waarop blinde adoratie van de bekende medemens niet meer acceptabel is, voor Kings of Leon gooi ik al mijn principes overboord. Al vijf jaar ondertussen zijn de gebroeders Followill geregeld het onderwerp van mijn natte dromen. Het begon allemaal op Pukkelpop enkele jaren terug, toen ik erin slaagde front stage te geraken tijdens het KOL-optreden. Met dank aan Proximus en hun frivole hostessenuniforms, die ik en mijn vriendin die dag droegen. Nu, het heeft ons zeker geen windeieren gelegd, want die kostuumpjes hielpen ons wel de security te charmeren! Anyways: het was fantastisch en ik blijf geloven dat Caleb wel degelijk in MIJN ogen keek! Dat die idolatrie nog geleid heeft tot het mezelf compleet sufsurfen naar KOL-info, daar weid ik nu effe niet over uit...

Nu, wat ik eigenlijk wilde zeggen, is dat diezelfde lekkere broertjes net een eigen mannenlijn hebben ontworpen, en die ligt nu in de winkel! Jammer genoeg moet je er wel voor naar Kopenhagen afzakken, waar je de limited collectie vindt bij ParisTexas. De all American boys werkten samen met het creatieve label Surface to Air, dat in het verleden ook al samenwerkte met oa Justice.

7

2

3

5

6

3

4

De collectie op zich is misschien niet ongelooflijk spectaculair, maar zeker sympathiek en very KOL-alike. Moest ik een lief hebben, dat nog een kleine transformatie kon gebruiken, zou ik het wel weten!

page loaded