Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Facehunter: het boek

Door Michael op 14.01.2010

French-cover-with-an-angle IMG_1328
IMG_1854 IMG_1776

Streetstyle is hotter dan ooit, maar dat wisten jullie al wel. Collega Patricia bezorgde jullie al een lijstje met dé streetstylers in fashion country! Na Scott Schuman aka The Sartorialist is het nu de beurt aan streetstyleblogger Facehunter om zijn eigen kiekjes in boekvorm uit te brengen. 

Facehunter aka Yvan Rodic is ondertussen al 4 jaar blogger en vond dat het tijd werd om alles te bundelen in een prachtig fotoboek. Het boek bevat een selectie van meer dan 300 foto's, af en toe aangevuld met een leuke comment. Wil je een exemplaar in huis halen? Dan heb je geluk want het boek verschijnt wereldwijd in 4 verschillende versies! Njam, njam ... 

Op zaterdag 23 januari 2010 kan je terecht bij Colette in Parijs om als eerste een exemplaar op de kop te tikken. Diezelfde dag kan je het ook laten signeren door de auteur himself van 16:30 tot 18:00. Raak je niet op tijd in Parijs, surf dan snel naar Amazon en plaats jouw bestelling!

Good luck! Check ook zeker  facehunter.blogspot.com!

page loaded