Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bruno Pieters & RA = charity

Door Angelique op 14.01.2010

Bruno Pieters & RA slaan de handen in elkaar voor het goede doel, is nice! Tot en met februari zal de ontwerper 45 exclusieve stuks uit catwalk shows verkopen bij RA, zowel in Antwerpen in de RA store, Kloosterstraat 13 als online. De gehele opbrengst van deze uitzonderlijke designerverkoop gaat naar SISP. 

bruno1 bruno2 bruno3

Sebastian Indian Social Project richt zich tot de allerarmsten en de mensen die weinig of geen kansen krijgen in de Indische samenleving, specifiek in enkele dorpen te Vizhinjam in de Zuid-lndische deelstaat Kerala. Mooi!

Voor meer info over dit Bruno Pieters charity project check 
www.brunopieters.com
www.sisp.com
www.ra13.com

page loaded