Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A brand new obsession!

Door Tiany op 14.01.2010

Meestal word ik verliefd op een paar schoenen, een handtas, een designerkleed, nog een armband of juweel, nog een ander paar schoenen.... Ach ja, ik vrees dat ik elke dag wel met iets ander zou thuis kunnen komen - correctie, ik kom elke dag wel met iets anders thuis! Nu heb ik wéér toch een crush opgedaan....weliswaar iets volumineuzer dan een doos schoenen, maar langs de andere kant gewoonweg ideaal om al mijn aankopen in te vervoeren....... Inderdaad vervoeren, want mijn nieuwe liefde heet Cube, Nissan Cube. Ok ja, het goedje op vier wielen is aan de kubistische kant maar in Japan zeer populair en wanted en ik vind hem echt gewoon mooi. Dus ladies en gents niet verschieten als jullie binnenkort een klein & stylish suikerklontje op de autobahn zien rijden, want that will just be me wink

nissan_cube_01  

Me, My Nissan en My Delvaux....wat wil een lady nog meer?!

page loaded