Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Designerbag: wanted

Door Angelique op 12.01.2010

Natuurlijk ben ik zot van een designerbag, alleen is de vraag: hoeveel heb ik ervoor over? 
-50%? Alrighdy, count me in! 

Een supertip: check de solden ladies, want die worden nu, bij een tweede afprijzing echt interessant! 

Als je een designerbag aan de helft van de prijs wil scoren, het kan. Voorbeelden zijn Sevens in Gent, deze accessoire boetiek verkoopt onder andere Miu Miu en Prada. Ik heb er vorig jaar een Miu Miu gescoord en we zijn heel gelukkig getrouwd ;o) 

miumiu2

Naar het schijnt zou Lorca in Grimbergen ook superkoopjes aanbieden. Marc by Marc Jacobs tassen ook aan de helft van de prijs, ook SN3 in Antwerpen, Lier of Brasschaat is een topadres wat dat betreft, alleen is het van horen zeggen ;o)

marcbymarc3

Waarom zou je een designerbag willen? Omdat het een investering is, tiens! ;o) Je houdt deze tas voor altijd bij en je kinderen en kleinkinderen zullen er, zelfs binnen 40 jaar, very happy mee zijn.

Wat ook een topper is, is deze frisse klassieker van Delvaux voor €295! Inderdaad dé Brillant in Troublant aan een prikje is vanaf nu in alle Delvaux boetieks en via de e-shop te koop. 

delvaux1

Deze versie van de Brillant tas is een subtiele verwijzing richting het Antwerpse Modemuseum waar momenteel nog steeds de tentoonstelling “Delvaux. 180 jaar Belgische Luxe” loopt. Zeker gaan checken, het is de moeite.

Delvaux Brillant Troublant, I want! 

Oh ja en moest ik Win for Life winnen, shop ik me deze Chloé topper op Net-a-porter.com

cloé

Om te delen met vriendinnen natuurlijk, goed hé van me! ;o)

Hebben jullie een favoriete designertas van het moment en hoeveel euro's hebben jullie ervoor over, laat het ons weten!...

page loaded