Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Matthew Williamson start menswear

Door Michael op 09.01.2010

Look-1low-res

Designer Matthew Williamson komt op de markt met zijn eigen capsulecollectie menswear voor komende lente. Williamson zal zijn allernieuwste mannencollectie showen tijdens de Londen Fashion Week in februari. Blijkbaar was Williamson uitermate tevreden over het resultaat van de H&M-mannencollectie die hij vorig jaar tekende, dat hij er meteen een vervolg aan wou breien. Na 4 vrouwencollecties is het dus hoog tijd voor de mannen.

Look-2low-res

"Ik wou een mannenlijn starten met vooral slim fit snits en luxueuze cashmere pulls in verschillende kleuren. Die pulls zullen zeker ook bij mij in stapels in m'n kleerkast liggen. Cashmere en zijde sjaals met leuke prints, t-shirts met opgenaaide kraaltjes vervolledigen de lijn zodat ze perfect kan uitgroeien naar het volgend seizoen", aldus Matthew Williamson.

Voor de collectie is het nog wachten tot februari 2010 dus. De mannenlijn zal te koop zijn bij Harrods in Londen en in de Matthew Williamson flagshipstores wereldwijd. Modejongens kunnen natuurlijk ook nog altijd online een stuk aanschaffen

Ik vind de kleuren prachtig, de prints supermooi en vooral heel elegant en eigentijds.. ... .... kan niet wachten, het valt op zeker?:-)

www.matthewwilliamson.com

Look-3low-res

Look-4low-res

Look-6low-res

page loaded