Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Agy en co trotseren de koude!

Door Lies op 09.01.2010

Ik was allerminst van plan om vandaag mijn huis te verlaten en mij en mijn houten koppie gewoon te nestelen in de warmte van de zetel. Maar nu ik sommige van deze winterjasjes gezien heb, vrees ik dat ik mij andermaal naar de winkelstraten van deze ondergesneeuwde stad zal moeten reppen...

In dit overzichtje zie je hoe de rich and famous van deze wereld zich weren tegen de koude. Sommigen doen dat goed, anderen doen een verdienstelijke poging, en nog anderen moeten nog veel leren...Rachel Zoe aka The Poodle bijvoorbeeld. Ligt het aan mij, of ziet zij er elke dag weer een beetje slechter uit?

2 3 1

Rachel Zoe in een jas die verdacht veel wegheeft van een bruine poedel, en met een gezicht dat verdacht weinig expressie vertoont: botox! Sarah J Parker's jas mag er wel wezen, maar ik heb het toch wat moeilijk met de broek en de handtas (die uit de lijn van Paris Hilton lijkt te komen)? Cat Deeley kiest voor knalrode lippen, die heel mooi bij haar jas passen.

4 5

Je mag zeggen wat je wilt, maar Agyness Deyn blijft top! Ook al draagt ze bompapetten, pyjamas en heeft haar hond gele schoenen!

6 7

Kate Hudson is op vakantie in Aspen en das prima, maar dat maakt twee keer beige bont in dezelfde outfit niet OK!

page loaded