Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jouw t-shirt bij H&M?

Door Tiany op 08.01.2010

We Love H&M omdat ze altijd met innovatieve concepten ons weten te surprisen! Dit voorjaar pakken ze niet alleen uit met de geweldige collectie van Sonia Rykiel, ze gaan ook in zee met de 18-jarige Sweedse designer André Lorens Stock. André wie? Hoor ik je zeggen...maar no worries, wij zorgen voor een woordje uitleg wink

De jonge ontwerper is de drijvende kracht achter het gehypte T-shirtmerk Black Book en zijn verhaal begon met een t-shirt van H&M die hij vervolgens op zijn typische manier bewerkte met een eigen ontwerp. Nu, vanaf januari kan jij je eigen ontwerpen inzenden via hm.com, Mr. André zal vervolgens zijn favoriete designs uitkiezen, bewerken en laten printen op H&M t-shirts die vanaf april in de Divided afdeling zullen liggen.....Geniaal toch hoe je dan toch dankzij een giga modehuis in no time gebombardeerd kan worden tot ontwerper?!

check André at work hier hier hier

page loaded