Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Stage bij Versace voor de hoogste bieder!

Door Michael op 07.01.2010

detail

HIGH ALERT voor alle modestudenten ... want ... als je een serieus budget ter beschikking hebt dan kan jij kans maken om stage te doen bij Versace! Stageplekken bij grote modehuizen zijn natuurlijk enorm in trek bij fashion students. Want wat staat er beter op je cv dan een stage bij een high fashion huis als bijvoorbeeld Versace.

Het label geeft 1 student de kans om gedurende 1 semester de Versace buzz te komen voelen in New York. Het enige wat je moet doen is bieden op charitybuzz.com. De laatste bieding staat op 3.500 dollar. Belangrijk om weten is dat de opbrengst volledig naar een goed doel zal gaan. Bieden kan nog tot donderdag 14 januari 2010. 

Fashion people please place your bets!

page loaded