Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

V Magazine & The Size Issue

Door Tiany op 06.01.2010

Niet alleen zorgt V Magazine voor een productie waarin maatje meer model Crystal Renn (ooit nog volledig in de ban van anorexia!) zij aan zij poseert met size 0 model Jacquelyn Jablonski. Stling op deze pics is en dit uiteraard om te demonstreren dat ook een maatje 38-40 very sexy kan zijn in designer clothes... 

size_issue_04

size_issue_06

size_issue_05

In diezelfde Size Issue staat ook een volledige shoot met een selectie "Rubens" modellen die in very fashionabele poses ons een assortiment aan kledij tonen.  Belmodo bezoekster Sabine, verklaarde eerder dat La J Lo alles behalve een dikke poep heeft (het waren dan ook de woorden van Bent van Looy) en ze verwees dan ook naar de volumineuze achterwerken van onderstaande dames....en ja ze zijn big, maar ergens vind ik de boodschap zeer positief, gezien deze ladies steeds meer de realiteit vertegenwoordigen. 

De vraag is uiteraard of ik mode nu altijd op een "gezonder" model wil zien en als ik heel eerlijk ben met mezelf, dan vrees ik dat ik dan vriendelijk moet bedanken voor deze tendens...en ok, meer Crystal Renn's zie ik zeker zitten, maar onderstaande dames -ook al zijn ze nog zo beeldig- zie ik niet meteen de catwalk opgaan....should I burn in hell for this statement?!  

size_issue_01

size_issue_02

size_issue_03

page loaded