Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Alexa C…we adore you!

Door Tiany op 04.01.2010

alexa_02

Fan met een grote F zijn we van de very good looking en vooral geweldig gestylde DJ, TV host en model Alexa Chung. We kunnen dan ook niet wachten tot de Alexa bag van Mulberry in de winkelrekken ligt zodat we dan toch nog een beetje Alexa aan ons lijf kunnen ondervinden!

alexa_01

dé Alexa bag.....hebben!

Verder nieuws van het Chung front is dat de Britse schone dit voorjaar het gezicht wordt van de Pepe campagne en ze ziet er weer beeldig nonchalant zichzelf uit. Aan haar zijde, twee good looking boys beter bekend als Tom Guinness en Boyd Holbrook....arghhh one indig lange benen, geweldig ogende mix n' match outfits, een tas naar haar genoemd en ook nog kassa kassa campagne deals & boys. I guess some girls really have it all ;o)

alexa_03

Alexa voor Pepe Jeans....hmmm

page loaded