Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Best sales catch EVER!

Door Lies op 03.01.2010

Eerst en vooral: ja ik was één van de die-harders die zaterdag om kwart voor negen klaarstonden voor de nog gesloten deur van hun favo winkel. En denk maar niet dat dat een mooi zicht was. Nee ik ga niet fashionable solden shoppen. Mijn vaste solden-outfit bestaat uit comfy flatties, een legging en een kort simpel kleedje, zodat ik gemakkelijk alles kan passen in de winkel...no time to loose en meestal redelijk naakt in de winkel, that's me! 

Contradictorisch genoeg ben ik ook één van de haters. Ik haat het om mij tussen de massa dolgedraaide shoppers te bewegen, maar kan het toch niet laten! En het loont ook telkens! Hier voor jullie mijn beste catch! Dat is dan buiten de prachtige broek gerekend die ik bij Sandro vond voor nog steeds 100 euro, en oh ja, een uur later al ergens achtergelaten had, don't I just love my chaotic self...

4 3

Gevonden bij Sacha, voor een luttele 52 euro'tjes!

2

page loaded