Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ladies with an attitude merk "Filles à Papa"

Door Tiany op 30.12.2009

Voor de ladies die houden van een goede dosis attitude en rock n' roll en zeker op het gebied van kledij is er Filles à Papa. Dit uiterst glamoureus maar tikkeltje brutaal label is de creatie van de Belgische modezusters Carol en Sarah die na hun sabbatjaar in New York vol inspiratie terugkeerden naar hun heimat. De kosmopolitische collectie omvat coole t-shirts en nauwaansluitende jurkjes, maar ook very branché vestjes en leggings. Ook de accessoires met een ruim assortiment aan headbands zijn trés rock n' roll en een absolute must have in je kast! 

So ladies with an attitude check zeker en vast www.fillesapapa.be

filles_a_papa_02

filles_a_papa_01

filles_a_papa_03

filles_a_papa_04

page loaded