Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Time’s on Mr. Lagerfeld’s side!

Door Tiany op 21.12.2009

Soms zou je denken dat el Kaiser Karl niets anders te doen heeft. Mr Chanel is nog maar net terug uit Singapore of hij heeft weeral de tijd gevonden om zich te storten op een nieuw short movie project. Ook deze keer zien we zijn twee poulins Lara Stone en Baptiste Giabiconi aan het werk in een bijzondere shortfilm waarbij ze anno 2009 boeven spelen die Chanel shops weten te beroven van heel wat goodies....we wish! Want als dit enigzins mogelijk zou zijn in de Chanel shops waar je van moment numéro uno op je wenken bediend wordt, dan zouden we het misschien ook al overwogen hebben....of misschien ook niet wink Maar what eva, bij deze dus de movie van mister Karl en zijn shoplifting fantasietjes!

page loaded