Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Apple loves Paul Smith cadeau tip!

Door Tiany op 20.12.2009

Wij, de Belmodo.tv crowd, zijn helemaal verknocht aan Apple.... laptops - that is! Niet alleen omdat ze zo mooi zijn, maar ook gewoon omdat ze mega gebruiksvriendelijk zijn, mijn Apple'tje is me zooo dierbaar dat ik haast niet buitenkom zonder en graag steek ik ze tijdens onze escapades ook in een mooi jasje. Na het goed nieuws gehoord te hebben dat Mulberry (also very lovely check them out here!) een collectie Mackbook cases op de markt heeft gebracht, pakt nu ook Paul Smith uit met een mini collectie sleeves voor zij die een mobiel Apple bestaan leiden...just like me wink 

Laat dit ineens een goede cadeau tip zijn, want de Paul Smith for Apple Sleeves zijn very nice en te koop in de PS shop in Antwerpen en voor zij die geen tijd hebben online te koop  hier

De Macbook en Ipod etuitjes zijn weer in typische PS stijl en te verkrijgen in verschillende formaten en texturen.

PS_macbook_01

PS_macbook_02

PS_macbook_03

page loaded