Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lego Rulezzzz!

Door Tiany op 18.12.2009

Een cadeau voor mezelf vinden is niet langer een challenge, gezien het feit dat mijn wishlist echt onwaarschijnlijk, zeg gerust schandalig lang is. Maar een kerst surprise vinden voor manlief, dat is pas een zoektocht om "U" tegen te zeggen. Na meerdere intergalactische zoektochten, waarbij ik echt onnoemelijk veel webshops heb bezocht (en dan maar toch voor mezelf iets online heb besteld - zijnde een Chino van ACNE) ben ik dan toch gebotst op onderstaand Lego goedje.... Persoonlijk ben ik er helemaal weg van en vind deze uitvinding/portefeuille echt geniaal en lekker nostalgisch, kortom ideaal voor de hubby, dus bestellen die handel en hupsakee onder de boom zwieren.

Bij deze verzoek ik ColorByNumbers vriendelijk, maar toch met enige aandrang om ook een collectie Lego handtasjes op te starten, kwestie dat wij ladies ook op stap kunnen gaan met een goed in elkaar stekend stukje Lego!

lego02

lego03

page loaded