Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

I’m in love with a strict machine

Door Patricia op 18.12.2009

Hoera voor Susie Bubble, she always finds the best shoes. Dit keer spotte ze het Taiwanese shoebrand Heavy Machine, dat zalig fel en fashion forward is.  De naam van het merk is afkomstig van de naam die designers Michelle Wu en Yoyo Pan aan de "hoge hak" zouden geven, moesten ze die kunnen hernoemen. De collectie is bij mijn weten nog nergens in de buurt of online te verkrijgen, dus momenteel apprecieer ik deze schoenen alsof het onbetaalbare kunststukjes zijn. Van ver. Hopelijk verandert dit echter nog tegen volgende zomer, want uit de spring/summer collection voor 2010 wil ik best wel een paar modellen. Blijven dromen...

machine machine3

machine4 machine5

page loaded