Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Kooples

Door Angelique op 17.12.2009

Ooooh ooooh ooh oh wat ben ik zot van het Franse The Kooples. Gisteren belde mijn 'shopaholic' oepsie ik bedoel 'beste' vriendin & fashionaddict Eef me op vanuit Rijsel om te zeggen hoe hot The Kooples is! Effectief, het hottie label is geboren recht op de straat in Parijs. Het is niet alleen een naam voor een fantastische uniseks collectie maar ook een übercoole blog. Hoog tijd dus om jullie The Kooples even voor te stellen! 

thekooples_250x400 thekooples_outfit250x400

En de aanzet naar een hype begon eigenlijk al een dik jaar geleden in Parijs. Waar plots overal affiches opdoken met foto’s van hippe stelletjes met daarop de duur van hun relatie. Daar hebben we de streetstyle hype weer, funny! De blog portretteert koppels in en rond Parijs. De collectie is dan ook volledig geïnspireerd op de mixing & matching van basics bij mannen en vrouwen.

thekooples4 thekooples2
thekooples1 thekooples3

Ondertussen zijn er 20 The Kooples shops in en rond Parijs en vind je het label ook in Rijsel bij Galerie Lafayette. De founders van dit modesucces zijn de drie zonen van de oprichter van het Franse ladylabel en eveneens succesverhaal Comptoir des cotonniers. The Kooples collectie is een mix van strakke streetwear, waar mannen én vrouwen samen verliefd op worden.

the_kooples_shop_500x300  
de jongste The Kooples store in Parijs, Saint Germain

Jammer genoeg is dit label nog niet te koop in België maar we voorspelling een zeer snelle intrede. Dus The Kooples nu online shoppen via www.thekooples.com is de boodschap! 

page loaded