Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Harald Ligtvoet chez de Rop in Beveren!

Door Tiany op 16.12.2009

harald_in_beveren_01

Belmodo.tv's favoriete Belgische ontwerper -omdat het gewoon zo'n schatje is, lekker gehuld in leer- gaf onlangs een modeshow naar aanleiding van zijn 10 jarig bestaan in de fashionbiz. Persoonlijk ben ik meermaals tot over mijn oren verliefd geworden op verschillende Harald jurkjes, rokjes, vestjes en bloesjes. En omdat ik klaarblijkelijk niet alleen was besloot Mr. Ligtvoet zijn creaties aan te bieden bij de Rop in Beveren.  

Geweldig nieuws dus voor zij die graag iets zeer exclusiefs rond het "lijveken" willen dragen komende feestdagen, want de aanstaande weken kan je de mooie creaties op je gemak passen en aankopen in de zeer stijlvolle Beverse shop!

harald_in_beveren_02

harald_in_beveren_03

harald_in_beveren_04

page loaded