Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

All I want for Christmas is…Books!

Door Lies op 16.12.2009

Mijn lijstje voor Kerst is al lang gemaakt en aangezien mijn goede voornemens ongeveer elk jaar weer bestaan uit meer lezen, staan er ook dit jaar weer een resem boeken op. Hier mijn absolute boekenkast-wannahaves!

De beroemde uitgeverij Taschen staat bekend om haar mooie, interessante en hippe boeken. De driedelige reeks gigantische turven over Parijs, London en New York staat dit jaar op mijn wishlist. Ze zien er super uit, zijn heeerlijk om door te bladeren en geven je tonnen inspiratie maar ook wel heel veel zin om te citytrippen...! Je shopt ze in Taschen-shops, bij colette, maar ook gewoon bij de good old Fnac...Ongeveer 30 euro per stuk!

4

Zou ik ook graag treffen onder de kerstboom: 20th Century Fashion: 100 Years of Apparel Ads. Dit boek geeft je een geschiedenis van de mode aan de hand van reclame van begin 20ste eeuw tot nu. En daar zitten pareltjes bij, believe me! Je koopt dit boek voor 30 euro.

5

En schaam op mij, maar ik heb nog steeds het boek van The Sartorialist aka Scott Shuman niet. Deze number one streetstylehunter bracht dit jaar een prachtig boek uit met de beste outfits gespot op straat, gedragen door de gewone sterveling! Tip voor diegene die mijn naam heeft getrokken: op Amazon.com smijten ze ermee naar je hoofd, want hij kost er nog maar 15 dollar!

3

En check deze Umbra Conceal bookshelf: je boeken lijken te zweven aan je muur! I want I want! Je vindt deze all over the internet!

2 1

page loaded