Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mode, de Sint en de bacteriële mini-me’s

Door Tiany op 13.12.2009

Waarschijnlijk heeft het te maken met de druilerige voorbije weken dat ik bijna geen "eigen outfit spinsels" met jullie heb gedeeld. En niet dat ik niets heb gedragen, integendeel, maar door het te kort aan licht werd mijn fotografisch zelfportret talent (uhum) gereduceerd tot "crap".... en dus niet goed bevonden ter publicatie. Alsnog hebben sommige pics het gehaald, so check them out!

En verder kan ik meedelen dat het zeeer interessante weken zijn geweest, Van Londen naar Parijs en terug naar het Waasland. Van de Sonia Rykiel party tot het bezoek van de Sint en mijn kennismaking met de beauty goodies voor 2010 van Nivea en Estée Lauder (more of that coming your way). En jawel, de afgelopen dagen heb ik ook nog mijn verpleegkundige expertise moeten inzetten, gezien de twee mini-me's zich van hun meest bacteriële kant hebben laten zien...... Oh well, qua reality check kan het wel tellen ;o) 

ohhhh en ja ik heb weer nieuwe schoenen gekocht, overweeg ermee te slapen gezien ze me zooooo dierbaar zijn....I really love them!!!! Ik weet het, ik ben een beetje gek, maar geef toe je zou voor minder! (hier een foto van de boots maar nog wel aan de voeten van Jane, heb nog geen tijd gehad om ze aan te doen!!!)

tiany_week_51_03

Tiany's new boots! 

tiany_week_52_07

-COS zijden bloese

-etrocha.com hanger met hartje

-Karlita X hanger

tiany_week_51_01

-H&M blauw leren vestje

-2nd hand wollen kleedje

-Margiela boots

tiany_week_51_02

-Atelier Assemblé bloese en rok

tiany_week_52_04

een beetje overbelicht but well...

-H&M Comme de Garçons polkadot long sleeve shirt

-Lucky Brand flower vest

-Blue Hampton Bays Skirt

-Brown Margiela boots

tiany_week_52_05

-Cathy Pill dress

tiany_week_52_06

Tiany die haar roeping gemist heeft

-COS copper long dress

-COS black leather jacket

tiany_week_52_08

Tiany going wild about the Sint & mini me's couldn't care less!

page loaded