Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Steven Meisel twittert de cover van Vogue Italia

Door Tiany op 08.12.2009

Modellen die zichzelf fotograferen in vaak compromitterende poses, het kan wat Vogue Italië betreft en zeker als de productie het werk is van top fotograaf Steven Meisel.

twitvogue_07 twitvogue_06

In januari 2007 zorgde Meisel al voor een webcam en YouTube geïnspireerde shoot en nu pakt de fotograaf uit met het fenomeen Twitter. De cover van de december editie van Vogue Italia staat bomvol iconic top models à la Lara Stone, Natalia Vodianova, Christy Turlington en meer in Twitpic actie. De editorial binnenin bevat zelfs foto's van een zwangere Gisele Bundchen....haast je dus naar je plaatselijke Interantional Magazine Store, want dit wordt weer een collector's item!

twitvogue_01 twitvogue_05

twitvogue_03 twitvogue_04

page loaded