Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dior Homme start jeanscollectie voor vrouwen

Door Michael op 07.12.2009

kris-van-assche DiorH_klein
DiorHomme2009 dior-homme-women-jeans

Creatief directeur van Dior Homme & Belg Kris Van Assche maakte dit weekend bekend dat Dior Homme start met een beperkte vrouwencollectie. Binnenkort kan je er ook een classy vrouwenjeans scoren! De collectie zal de naam Petite Taille krijgen en zal pas verkrijgbaar zijn vanaf volgend jaar. Dior Homme zet op die manier zijn eerste stap richting female market.

Van Assche zegt dat Dior Homme altijd al heel wat vrouwen aansprak, daarom is beslist om ook verschillende vrouwenversies van de sexy jeans op de markt te brengen. De Petite Taille collectie zal te koop zijn in alle Dior Homme shops wereldwijd. De prijzen zullen gaan van 270 euro tot 785 euro voor een jeans met verschillende soorten wassings of bleachings van indigo tot zwart. Allemaal natuurlijk met de typische Dior Homme signature van super skinny. Als Kris het zegt, kijken wij van belmodo.tv er reikhalzend naar uit!

page loaded