Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Chanel Shangai Connection

Door Tiany op 04.12.2009

Karl Lagerfeld pakte gisteren uit met zijn Métiers d'Arts collectie die zich volledig toespitst op het artisanale werk van het huis Chanel én maar één keer per jaar verschijnt. Niet dat we daar helemaal van wakker liggen, gezien deze bijzondere collectie een beetje veeeel boven ons budget ligt, maar bon, ne mens kan blijven dromen hé ?!

Vorig jaar draaide de Métiers d'Arts collectie volledig rond Moskou en voor 2009 liet Kaiser Karl zich inspireren door Shangai. Ineens ook de reden waarom de hele Chanel crew richting het oosten trok om tegen de skyline van deze Chinese big city een modeshow te houden met weer fenomenale creaties.

Voor de die-hard fashionista's onder jullie hebben we hier alvast wat beeldmateriaal om van te smullen...enjoy!   

chanelshangai_05

chanelshangai_01 chanelshangai_03

chanelshangai_02 chanelshangai_04

page loaded