Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Elise Crombez & Hampton Bays = match

Door Angelique op 03.12.2009

2 Belgische fashioniconen die elkaar ontmoeten, dat kan niet anders dan matchen! Na 2 succesvolle seizoenen samenwerken met Axelle Red, kiest Hampton Bays voor topmodel Elise Crombez als gezicht. De 27-jarige leeft in New York maar voelt zich nog altijd 'the girl next door' uit Koksijde.

elise_hamptonbays1

elise_hamptonbays2

Voor de shoot van de spring/summer 2010 collectie trok Hampton Bays dan ook toepasselijk naar het strand van Koksijde. Elise zegt heel happy: "De beelden weerspiegelen wie ik echt ben en dat vind ik belangrijk. Een schril contrast met shootings waarvoor ik in avondjurk met stilleto's op een rots poseer. Ik kan me ook prima vinden in de filosofie achter Hampton Bays. Dit zijn kleren om je goed in te voelen en daar draait mode ten slotte toch om, niet?"

Als je dat maar weet, Elise! We like your style girl!

page loaded